Stay fit & Healthy

Nieuws


Persbericht

Herlancering Sportline sportdrank Isotonic Boost

Eerste volledig biologisch gecertificeerde isotone sportdrank op de markt, mèt unieke XO-sluiting en laag in calorieën.

Winactie: een exclusieve Sportline work out met voormalig wereldkampioen kickboksen Murthel Groenhart en inspirator en life coach Judith Noordzij.

Biologisch

Inspelend op maatschappelijke ontwikkelingen zoals biologisch- en gezond leven, herlanceert Sportline de sportdrank Sportline Isotonic Boost. Een nieuwe look, een groter blik (33cl) en sinds drie maanden biologisch gecertificeerd waardoor Sportline Isotonic Boost de eerste biologisch gecertificeerde isotone sportdrank op de markt is. Wat deze vernieuwing ook uniek maakt is de XO-sluiting. Hiermee is het blikje hersluitbaar. Ideaal om onderweg mee te nemen.

Sportline Isotonic Boost bevat 100% puur bronwater, is caloriearm en zeer laag in suikers (4 gram per 100 ml). Het bevat geen smaak- en zoetversterkers, kleur- en conserveringsmiddelen. Een blikje bevalt 18 kcal; dit is zeer laag.

Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling brengt Sportline Isotonic Boost de vochtbalans in het lichaam weer snel op peil. Een isotonische werking betekent dat de concentratie van mineralen en koolhydraten in evenwicht is met de stoffen in het bloed, waardoor het vocht en de energie optimaal worden opgenomen. Kortom, de vochtbalans in het lichaam wordt weer snel op peil gebracht en de dorst goed gelest.

Sportline is te koop bij AH en Plus in blikjes van 33cl en kost 1,29 euro. Sportline Isotonic boost zal binnenkort bij nog meer verkooppunten verkrijgbaar zijn.

Winactie

Sportline viert dit met een herlancering en geeft daarom vijf sets van twee kaarten weg aan de lezers. Geïnteresseerden maken kans op een gratis work out met personal trainer en voormalig wereldkampioen kickboksen Murthel Groenhart en inspirator en life coach Judith Noordzij, door een vriend, vriendin of familielid op social media te taggen met wie zij aan de work out willen deelnemen, en hun gegevens in te vullen op de actiepagina van www.sportlinesportdrinks.com/workout. De work out wordt in oktober in Noord-Holland gehouden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Duurzaamheid

Sportline voldoet aan de principes van de 'circulaire economie' met betrekking tot recycling en hergebruik en draagt graag haar steentje bij aan de natuur. Alle ingrediënten in Sportline Sportdrinks zijn dan ook biologisch. Sportline staat voor gezondheid en wil iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft ondersteunen met gezonde sportdrankjes en zo min mogelijk afval achter laten.

De unieke XO-sluiting, een hersluitbare opening, ideaal voor onderweg.

Dit EU-logo voor biologische landbouw biedt zekerheid over de oorsprong en kwaliteit van het product. De aanwezigheid van dit logo op de verpakking van Sportline Isotonic garandeert dat het product voldoet aan de richtlijnen van de EU voor de landbouw.

Meer informatie: www.sportlinesportdrinks.comNoot voor de redactie, niet voor publicatie:

Heeft u vragen? Ik sta u graag te woord.

Met vriendelijk groet,

Joey Koetsier

Public Relations Sportline Sportdrinks
Te bereiken via: (+31) 629079159 of J.Koetsier@SportsGen.nl

Contact met ons opnemen?

Stuur een e-mail naar info@sportlinesportdrinks.com en wij zullen ervoor zorgen binnen 24 uur te reageren.