Stay fit & Healthy

FAQ


Wat is Sportline Sportdrinks?

Sportline Sportdrinks is opgericht in 1992 en staat voor het creëren en produceren van functionele, gezonde en sportieve dranken.

Waarom is de Isotonic Boost biologisch?

Sportline staat voor gezondheid en draagt graag haar steentje bij aan de natuur waardoor de keuze om over te gaan op een biologisch gemaakte sportdrank snel gemaakt werd. Daarnaast is het de eerste biologische sportdrank die op de markt verkrijgbaar is!

Wat betekent isotonisch?

Een isotonische werking wil zeggen dat de concentratie van mineralen en koolhydraten in evenwicht is met de stoffen in het bloed, waardoor het vocht en de energie optimaal worden opgenomen in het bloed. Kortom, de vochtbalans in je lichaam wordt weer snel op peil gebracht en je dorst wordt goed gelest.

Is alleen de citrus biologisch?

Nee, de gehele sportdrank. Alle ingrediënten in Sportline Sportdrinks zijn biologisch.

Hoeveel suiker bevat Sportline Sportdrink?

4 gram per 100 ml. Dit zeer lage grammage suiker bestaat uit natuurlijke suikers die nodig zijn in een isotone sportdrank. Dit, om het lichaam in evenwicht te brengen na het sporten.

Hoeveel calorieën bevatten onze producten?

18 kcal., dit is zeer laag, kijk maar eens bij andere sportdranken!

Kunnen kinderen Sportline Sportdrink drinken?

Sportline Sportdrinks is voor iedereen en dus ook perfect voor kinderen, met name gezien het lage gehalte aan suikers en calorieën!

Waarom de hersluitbare sluiting?

Mensen over de hele wereld willen ready-to-drink producten die aangepast zijn op hun mobiele levensstijl. Met de nieuwe innovatieve hersluitbare deksel is SportLine het ideale drankje voor de on-the-go persoon. Deze functionaliteit is een nieuwe oplossing waarmee het blik opnieuw kan worden verzegeld na het openen. Gezien de hersluitbare deksel veel minder weegt dan 50% van het totaal gewicht van het blikje, wordt het opgenomen in het recycleproces zonder compromissen.

Contact met ons opnemen?

Stuur een e-mail naar info@sportlinesportdrinks.com en wij zullen ervoor zorgen binnen 24 uur te reageren.